2013. október 4., péntek

Sapkák

Sok sapi készül mostanában köszönhetően a hirtelen beköszöntő hidegnek.
Először Tamikámnak kellett a tavaszi sapiját a fejére igazítani.
Szerencsére volt még egy kis maradék fonalam abból a típusból, amiből a sapi készült még tavasszal.

Ilyen volt amikor még kicsi volt.


És ilyen most. Mivel nem volt elég fehér fonalam, viszont akadt egy kicsi a két rózsaszínből, kicsit színesebb lett az új sapi.
 
 
Aztán hidegebb lett, és olyan sapka kellett, ami a fülét is takarja, ráadásul mivel előszeretettel lekapja a fejéről a kisasszony a sapikat, hogy aztán ő maga vehesse fel, olyan tökfödőt kellett varázsolni, ami megkötős. Így született ez:
 



 
És, hogy a fiúk se maradjanak ki a jóból ,ez a típus kékben is elkészült.
 

Keresztlányom kérte, hogy készítsek neki egy olyan sapkát, amilyen Taminak van, csak fehér-piros legyen, piros virággal. Ez is elkészült a héten, és ma meg is kapta.



 
És készült egy Mickey egér sapi is. Ez kb. 8-10 hónapos méret, de Tamikám még jó próbababának. Még jó, hogy szeret öltözködni. :) Ezt Minnie egeresben is elkészítem, a különbség csak annyi, hogy rózsaszín az alja és kap egy masnit is. :)


 
Félig elkészült egy női beret is, de elfogyott a fonal és nem lehet átmenetileg kapni, úgyhogy még várat magára a befejezés. Nekem kellene egy szürke beret még, de hát amint tudjuk a cipésznek sincs soha rendes cipője... :) Talán jövő héten.