2013. augusztus 22., csütörtök

Megoldás a pelus tárolásra

Nem tudom más kismamák hogy vannak vele, de nálam mindig kell, hogy legyen 1-2 pelus meg nedves törlő, ha boltba megyünk vagy akár a nagyobbat viszem oviba, mert ha nincs, akkor tuti történik "baleset" :).
Most végre rászántam magam, hogy az elmaradt terveim megvalósítsam, így elkészült a pelenka tartó tok. Belefér egy bontatlan törlőkendő csomag, 2 pelus és egy popsikrém minta. (kiruccanásokra csak mintát viszek, mert kis helyen elfér... és mostmár nem kell keresgetnem sem a táskámban. :) )

Tépőzárral záródik. A kép sajnos nem adja vissza, hogy a "POOH" felirat egy applikáció. Ha ajándékba szeretnénk pl. egy babalátogatóra, akkor a baba nevét is rá lehet applikálni, és máris személyre szóló ajándékot adtunk. :)

Ezek férnek bele: nedves törlőkendő, 2 db pelus (ha nincs tele a törlőkendő, akkor akár 4 db is), egy popsikrém (nagy tubus is, mert kipróbáltam).

 
Íme a háta. :)
 
Tegnap több dolgot is sikerült "befejeznem". Ilyen pl., hogy végre elvágtam anyukámnak egy terítőt, elkészült egy megrendelt kisszoknya (utóbbiról remélem kapok majd képet :) ), két kiszabott baglyos neszeszert is megvarrtam. Illetve a "Böbe" táskához ezer éve kiszabott neszeszer is elkészült, holnap lesz meglepi a táska gazdájának.

A hétvégén egy kis pihenő jön a párommal, de jövő héten teljes energiával nekiesek az őszi táskáknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése